A Few Words About Us

 

Bestand_000 (1) kopie‘Laten we een eigen team gaan samenstellen,’ zei Ron tegen ons drieën. We keken elkaar aan en waren het er gelijk mee eens. ‘Maar dan wel een team dat onderscheidend is van elk ander team,’ zeiden wij tegelijk.

Al snel kwamen we er achter dat onze drijfveer het saamhorigheidsgevoel was. Samen uit, samen thuis. En elkaar kennen, zonder te weten wie degene naast je is, met hetzelfde shirt als jezelf. En als laatste was een minimum leeftijd van 40 een voorwaarde. Zo onderscheiden we ons van de rest. Het ontstaan van TeamUp40 was begonnen.

Wij zijn Eddy-Paul Bakker, Ron Ranzijn, Johan van Ginkel en Johan Hindriks. Elk met zijn eigen specialiteit binnen ons team. Zo is de bijnaam van Ron Ranzijn nu ‘betonnen Ron’, omdat je altijd op hem kan bouwen. En loopt Johan Hindriks altijd van voren naar achteren, om de groep bij elkaar te houden. Omdat hij zoveel extra kilometers maakt, werd zijn bijnaam ‘de Haas’. Eddy doet mee voor alle verzorging tijdens de runs. Je moest eens weten wat er allemaal past in de vakjes van zijn CrossXvest. En als laatste is Johan van Ginkel omgedoopt naar ‘Giga’. Je hebt een spil nodig in het team. Dat is zijn plaats gewoon.

 

Om zichtbaar te zijn voor de anderen, moest er natuurlijk een teamshirt komen. Zwart als ondergrond, met een blauw kruis. Simpel maar goed zichtbaar. Je hebt ons vast al gespot. Aangezien we bijna allemaal een eigen bedrijf hebben in de sport, reclame en/of een goede relatie, kwamen er al snel logo’s op het shirt. Zo zijn we nog beter herkenbaar.

Wil je ook meedoen met ons team? stuur ons een berichtje.