team up40
Spartan Agoge 003 Beijing the Great Wall.
17 oktober 2016
team up40
TM / Merrell Challenge
7 november 2016

Spartacus run Enghien

team up40

Gisteren met Uppies Nico en Rolf de Spartacus run in Enghien – België gelopen. Een parcours van 10 km met 23 obstakels.

De wekker liep om 6 uur af , lekker vroeg voor de zondag ochtend ? Half 8 met Rolf afgesproken in Hilversum om vervolgens samen naar België te rijden .  Rolf heeft “pittig” doorgereden , binnen 2 uur waren we op plaats van bestemming

“Het water was ijs en ijs en ijs koud”

Het was nog vrij rustig . Meteen ons startbewijs opgehaald , t-shirt  , en sticker .  De sticker moesten we op onze polsband plakken , daardoor konden we eerder starten en alle 3 in t zelfde startvak . Nu was t wachten op Nico .  Het was ongelofelijk koud , 2 graden en mistig . Toch maar besloten om m’n coldgear langen mouw aan te trekken onder m’n shirt . Iedereen liep te bibberen . Inmiddels was Nico gearriveerd , konden we onze tassen inleveren nog even wat blauw op ons gezicht aanbrengen en op naar t startvak van kwart over 11 .

team up40, ocr, obstakelrun, obstaclerun, spartacus

De warming up stelde niet veel voor , wij zijn misschien verwend met Cynthia ??? Startschot , net als  Strong Viking de muur over en lopen . Het parcours was 10 km met 23 obstakels . De obstakels waren niet heel uitdagend maar er zaten wel hele leuke tussen , zoals zaklopen , voor het laatst gedaan op de lagere school héééééél lang geleden ??? een kettlebell omhoog trekken aan een touw , eerst 12 kg vervolgens 15 , 20 en 25 kg .

In plaats van mud trenches waren er zand trenches , en dat was n beste klim omhoog .  De watercage was er ook , deze was een x langer dan die van de SV ongeveer heuphoogte diep en de afstand tussen t hek en water was veel kleiner , waardoor net je gezicht boven water kon houden. Het water was ijs en ijs en ijs koud . Hier hadden wat mensen het toch wat moeilijk . Snel eruit en meteen doorlopen om weer warm te worden . Door naar het “zusje” van de fjord drop , de half pipe , die bijna niet te doen was omdat hij zo nat was , langs n touw omhoog , nog wat netten over klimmen  en op naar de finish . Daar kregen we n flesje water , energie drink , banaan en n wafel …….. nee geen bier .???

team up40, ocr, obstakelrun, obstaclerun, spartacus

Nog even een groepsfoto , snel tas ophalen , (koude)douche en aankleden . Over all een super leuke loop , de omgeving was fantastisch , (mooi park ), goede organisatie , en goed gezelschap ?
Ik heb n onwijs leuke dag gehad .
Volgend jaar weer !!!!!

Monique

 

Comments are closed.