Ik ben Diana, vrijgezellige moeder van 2 (bijna) volwassen zonen Yari (19) en Mika (nog 17). Geboren in Jacksonville (USA, ouders geïmmigreerd) meer dan 40 jaar geleden (anders mag ik geen uppie zijn) en wonend in Sittard. Ik werk fulltime in het Zuyderland Ziekenhuis als medewerker steriele medische hulpmiddelen en in het weekend heb ik nog een bijbaantje in Partycentrum het Chalet. Hierdoor ben ik beperkt om deel te nemen aan evenementen omdat ik vaak vrijdag en zaterdag tot diep in de nacht aan het werk ben.

Wat is je favoriete sport en hoe lang doe je dit al?

Ik loop voornamelijk hard. Hier ben ik 14 jaar geleden mee begonnen. Opbouwend van 3 km tot ongeveer 10 km. Destijds rende ik meestal 50-60 min. Ongeveer 5 jaar terug breidde ik dat uit naar 75-90 min. niet wetende hoeveel km dit zouden zijn. Begin 2014 heb ik kennisgemaakt met trailrunning en OCR's en vanaf toen ben ik mijn km gaan uitbreiden en incidenteel gaan bootcampen met wat medegekken.

Welke sporten beoefen je nog meer en hoe vaak train je?

Hardlopen doe ik dus 2-3 per week. Af en toe bootcampen.
Vanaf 11 april start ik met bootcampen in Sittard voor een proefperiode van 6 weken. Ik wil dan zeker 2 x per week meedoen. Mijn doel is om meer kracht op te bouwen in mijn bovenbenen en bovenlichaam/armen. Ik hoop dat ik hierdoor krachtobstakels beter kan overwinnen en ook mijn techniek kan verbeteren.

Wat is je grootste sportprestatie

Dan heb ik voor mij zelf wel meerdere prestaties waar ik trots op ben. De Iron Viking in 2015, 2x GTTR, 2x Braveheartbattle, Tough Dog, 2de plaats dames behalen van hivernaltrail, coriotrail en caubergtrail. Allen even dierbaar voor mij.

Wat is jou TOP 3 bucketlist

Ook zo moeilijk. Vorig jaar heb ik veel van mijn bucketlist kunnen afstrepen maar ik zie zoveel leuke dingen voorbij komen op FB dat de lijst nooit volledig afgestreept kan worden. Ik zie wel wat op mijn pad komt vooral omdat ik in het weeekend vaak tot diep in de nacht werk is het moeilijk om vooruit te plannen. Af en toe blokkeer ik een weekend voor bijzondere evenementen zoals bv. GTTR. Top 3 voor de toekomst is dan wel: vaker meedoen met georganiseerde trailweekends, een marathon binnen de 4 uur finishen en een marathon in de bergen zoals de Jungfrau-marathon.

Welke prestaties wil je komende 3 jaar nog gaan volbrengen?

Te veel om op te noemen. Wat er op mijn pad komt.

Heb je nog andere hobby's?

Hahahaha……blijft weinig tijd over.
Naast werken, huishouden, sporten en alles volgen op FB kijk ik wat TV, lees ik een beetje en dans ik graag (alleen komt dat er weinig van)

Heb jij een quote / Lijfspreuk?

BITCH, Babe In Totally Control of Hersef

Heb je een bijnaam?

Dirty Diana

Waarom Team Up40?

Simpel 40+crazy people

Is er nog iets anders wat we echt van je moeten weten?

Mag je lekker zelf ontdekken