Stel jezelf even voor

Ik ben 43 jaar oud, vader van 2 superjochies en woonachtig in Uitgeest.
In het dagelijks leven ben ik Account Manager/Lead Service Availability Manager bij een groot Amerikaans automatiseringsbedrijf, met een grote Nederlandse financiële dienstverlener als klant. Erg leuk, dynamisch maar ook druk en uitdagend.

Wat is je favoriete sport en hoe lang doe je dit al?

Mijn favoriete sport is toch wel kickboksen, ik doe dit nu ruim 4 jaar waarbij ik de laatste 2 jaar wat intensiever ben gaan trainen. In het verleden heb ik regelmatig wel aan fitness gedaan, maar dat ging me toch steeds weer vervelen, dit ervaar ik bij kickboksen totaal niet, het blijft uitdagend en het trainingsaanbod is gevarieerd waardoor ik telkens weer een nieuwe uitdaging heb.

Welke sporten beoefen je nog meer en hoe vaak train je?

Sinds ik in aanraking gekomen ben met Obstacle Courses zoals Strong Viking wil ik mezelf erg graag verbeteren, hiervoor moet ik eigenlijk hard aan de bak met hardlopen en ga dit ook zeker weer verder uitbouwen! Daarnaast ben ik sinds kort weer begonnen met fitness om bepaalde spiergroepen toch wat sterker te krijgen. Ik kickboks nu in principe 3 keer per week en daarnaast nog een pittig fitness-circuit op de vrijdagmiddag als mijn oudste zoontje aan het sporten is.

Wat is je grootste sportprestatie

"zonder al te veel training 13 kilometer gelopen op Strong Viking Brother Edition, tevens mijn eerste obstacle run"...en ik kon vroeger 100 kilogram bankdrukken 🙂

Wat is jou TOP 3 bucketlist

Ik zou eens heel graag (mee)vliegen in een straaljager, lijkt me een geweldige ervaring!
Een keer in de ring staan, puur om te voelen hoe dat is, ook al ben ik recreatief als kickbokser.
Iets met een wingsuit misschien..?

Welke prestaties wil je komende 3 jaar nog gaan volbrengen?

Ik zou best graag nog eens in staat willen zijn om een echt lange afstand te lopen als een marathon .Dan weet ik dat mijn conditie goed genoeg is voor de meeste andere sportieve ambities die ik nog zou kunnen gaan koesteren.
Daarnaast hoop ik oprecht dat Beat the Mountains binnenkort nog eens georganiseerd wordt! Verder, lekker doorsporten, wat runs doen en blijven kickboksen!

Heb je nog andere hobby's?

Ik kook erg graag, speel gitaar en ben graag bezig met muziek, verder vind ik het leuk om af en toe wat te gamen en op de hoogte te blijven van technologische innovaties

Heb jij een quote / Lijfspreuk?

Lijfspreuken doe ik niet zo aan, quotes des te meer, maar ik kan nooit kiezen.

Heb je een bijnaam?

Ik had er wel een paar: Lange, Brutus, grote…

Waarom Team Up40?

Dat was eigenlijk een mooie samenloop van toevalligheden, Ron en ik kickboksen in dezelfde groep, zijn enthousiasme voor OCR’s sloeg een beetje over en hij introduceerde me bij Team Up40. Het is een gezellige groep mensen met een sterk gevoel voor saamhorigheid, daar hou ik van, dus het voelde een soort van natuurlijk ofzo.

Is er nog iets anders wat we echt van je moeten weten?

Iedereen mag altijd alles aan me vragen, of je antwoord krijgt is… 😉